Protectia Datelor

Servicii de cadastru, topografie si geodezie - Timisoara

Informatii Generale

Urmatorii termeni si conditii privind protectia datelor cu caracter personal sunt conceputi pentru a informa Utilizatorul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si drepturile sale privind aceasta prelucrare, in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor („GDPR”).

Pilot CAD SRL respectă dreptul la protecția datelor cu caracter personal si consideră că deținerea si prelucrarea acestor date trebuie sa fie efectuată în deplină concordanță cu prevederile legale, adică Regulamentul UE 2016/679.

Informatii cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin prezenta va aducem la cunoștință modul in care vom utiliza aceste date în conformitate cu legea.

Scopul prelucrării datelor dvs. personale este doar de intocmire de documente, cerute de dvs. si niciodata nu vor fi folosite in scopuri de marketing.

Categorii de date personale prelucrate:

– Date de identificare a persoanei (nume, data nașterii, CNP, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, telefon);

– Informații cu privire la proprietăți și la dreptul de proprietate asupra acestora (extrase CF, titluri de proprietate, certificate, autorizații, declarații referitoare la posesie, date geospațiale);

Intrebari

Pentru intrebari sau solicitari privind exercitarea drepturilor Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati pentru protectia datelor cu caracter personal, utilizand urmatoarea adresa de email: pilot_cad@yahoo.com.